Muziekhandel Spronk: muziek met een goud randje!

Bladmuziek eenvoudig kopen bij online muziekwinkel muziekvanspronk.nl


Lesmethoden ook voor zelfstudie om muziekinstrumenten te leren spelen

Online muziekwinkel Muziekvanspronk.nl verkoopt de belangrijkste lesmethoden om ieder instrument te leren spelen. Lesboeken om het jezelf aan te leren of om op je muziekles te gebruiken. Alle methoden omvatten: √ muziektheorie √ techniektips √ interpretatie √ improvisatietechniek, dus kortom alles om jezelf een goede basis eigen te maken. Een muziekinstrument goed leren spelen is leuk en helemaal fijn als je verder wilt gaan en op op hoger niveau wilt (mee)spelen. Muziekvanspronk.nl levert de meest bekende en benodigde lesboeken snel aan huis, ophalen in een van onze afhaal-locaties is ook mogelijk.

Piano leren spelen.

Bekende methoden om piano te leren spelen en ontwikkelen zijn in onze onlinewinkel muziekvanspronk.nl voor bladmuziek te koop. De meest gebruikte Pianomethoden zijn:

  • Hal leonard – vijf delen, lesboek en meespeel-cd
  • John Thompson – meest eenvoudige pianoleergang, deel 1 -3
  • Alfred’s Basic Piano Library voor de beginner bestaat uit 6 delen
  • Alfred’s Pianomethode voor volwassen beginners, 2 delen
  • Michael Aaron – vijf delen, van beginner tot meer gevorderd
  • Folk Dean, een wat oudere Pianomethode van drie delen

Gitaar leren spelen.

Wil je elektrische of akoestische gitaar leren spelen, dan kun je in onze online muziekwinkel muziekvanspronk.nl de meest bekende en beste Gitaarmethoden kopen. Een veel gebruikte Gitaarmethode bijvoorbeeld is van de hand van Michel Merkies: Slaggitaar deel 1 en 2. Met deze twee lesboeken leer snel elektrische of akoestische gitaar spelen. Ze zijn vooral bedoeld voor gitaristen die zichzelf maar ook anderen willen begeleiden. Deel 1 begint met de basistechniek, de nadruk ligt op de basis gitaarakkoorden en slagritmes. In deel 2 leer je veel gebruikte barré akkoorden en slagtechnieken uit de popmuziek. Met de bijgeleverde meespeel-cd kan je wat je geleerd hebt in de praktijk brengen.

Blaasinstrumenten leren spelen

Muziekvanspronk.nl heeft in de onlinewinkel ook lesboeken voor Saxofoon, Klarinet, Dwars- en Blokfluit, Trombone en Hobo. Horen, lezen en spelen is de meest complete methode voor blazers. Deze methode is opgebouwd in drie delen met bijbehorende meespeel-cd, een boek met bekende liedjes, speelboeken, stijlboek en trioboek.

Filter op